Vi ber om ursäkt! Vi har för närvarande en hög efterfrågan på ordrar. Som ett resultat av detta har vi inte tillräckligt med Scribbr-korrekturläsare tillgängliga. Scribbr-teamet gör sitt bästa för att förutsäga de hektiska daganar och se till att vi har tillräckligt med korrekturläsare för att hjälpa studenter. I sällsynta fall är detta tyvärr inte alltid möjligt.

Kvaliteten på vår tjänst är oerhört viktig, och varje korrekturläsare måste gå igenom ett utbildningsprocess på minst en månad. På grund av detta kan vi inte expandera vårt korrekturläsningsteam så fort det uppstår en oväntat hög efterfrågan på ordrar. Om det här händer beslutar vi att (tillfälligt) stänga ned vår tjänst så att vi kan försäkra hög kvalitet på de tjänster vi erbjuder.

Eftersom det är svårt att förutsäga tillgängligheten av korrekturläsare är det inte möjligt att göra en reservation i förväg.

Vi ber om ursäkt för besväret; vi förstår att det här kan vara en besvikelse för dig. Om du inte kan göra en order, kom tillbaka senare för att se om vi tar emot nya ordrar.

Tjänst 24 timmar 72 timmar 1 vecka
Korrekturläsning på Svenska
Strukturhjälp
Korrekturläsning på engelska
Strukturhjälp