Ta examen med ett akademiskt skrivet examensarbete

Granskningstjänst

Scribbr fördelar

 
Exempel på korrekturläst examensarbete
Profile picture
Jerk
Onsdagen den 30:e december 2015
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Tack för hjälpen :-)

Jag var först lite orolig över resultatet. Det kostade en del, men nu tycker jag att det var en bra investering. Kvalitén på mitt arbete förbättrades anmärkningsvärt.

Toggle switch
Profile picture
Freja L.
Onsdagen den 30:e december 2015
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Kvalitén på mitt arbete förbättrades anmärkningsvärt

Först och fräst vill jag tacka Mikael för korrekturläsningen. Mitt examensarbete förbättrades oerhört och jag samtyckte till hans kommentarer och idéer. Du läser noggrant så tack ännu en gång för ditt arbete. Jag räknade med att du skulle göra många ändringar eftersom min lärare alltid gör det. Jag måste säga att du gjorde ett bra jobb med grammatikkontrollen. Jag har lärt mig mycket från dina kommentarer. Jag har också en kommentar till företaget, ni täcker inte biologi, vilket är synd. Jag studerar biologi, inte geografi och miljö och det alternativet finns inte... tråkigt... Hursomhelst är jag tacksam för hjälpen!!! Tack, F.

Toggle switch

Lyft din kadidatuppsats till nästa nivå

Engelsktalande

Endast de absolut bästa korrekturläsarna får arbete för Scribbr. Alla våra korrekturläsare är professionella och har gått igenom en omfattande antagningsprocedur. De erbjuder inget mindre än den bästa korrekturläsningstjänsten på marknaden. De kommer entusiastiskt att granska ditt dokument samt ge dig tips på hur du kan bli en bättre skribent. Professionell och högkvalitativ service garanteras.

Akademisk engelska

Du har så klart lagt mycket tid på ditt kandidat- eller masterarbete eftersom det är det sista du gör innan din examen. Därför skulle det vara hemskt om du fick lägre betyg bara för att ditt skiftspråk inte var tillräckligt bra. En välskriven text gör det lättare för läsare och lärare att förstå vad du menar, vilket i sin tur leder till högre betyg. Att få ditt examensarbete korrekturläst av Scribbr kommer resultera i en professionell, polerad och akademiskt välskriven text.

Stor erfarenhet

Det är svårt att skriva ett examensarbete på engelska oavsett om engelska är ditt modersmål eller inte. Därför försöker vi alltid hitta en korrekturläsare som har erfarenhet från din studieinriktning.
Om korrekturläsaren skulle tveka över termonolgin du använt eller betydelsen av en paragraf, kommer vi kontakta dig. Vi har enormt med erfarenhet och vet alltid exakt hur vi kan hjälpa dig.

Populära frågor om korrekturläsning

Vad innebär korrekturläsningstjänsten?

Korrekturläsning innebär kontroll av fel och brister, vare sig typografiska, språkliga, kontering, placering: felanvändning av ord eller uttryck; och inkonsekvens.

Korrekturläsaren kommer rätta:

 • Stavning
 • Gramatik
 • Stil
 • Kommatering
 • Felaktiga eller otydliga ord och meningar

Det kommer förbättra ditt dokuments läsbarhet.

Läs mer »

Ta en titt på ett exempel or räkna ut vad det skulle kosta att korrekturläsa ditt examensarbete.

Hur lång tid tar det att få mitt examensarbete korrekturläst?

Du kan välja mellan tre olika tidsperioder. Ditt examensarbete kan vara korrekturläst inom 24 timmar, 72 timmar eller 1 vecka. Deadline sätt så fort du har betalat.

Måste du lämna in din uppsats om fyra dagar? Vängligen välj antingen 72 eller 24 timmars deadline. Alla perioder inkluderar helger och högtider.

Du kommer få ett meddelande på telefon eller e-post så fort ditt examensarbete är färdigt.

Ta en titt på Hur det fungerar sidan för mer information.

Kan jag få mitt examensarbete korrekturläst över en helg eller högtid?

Ja, våra korrekturläsare jobbar även över helger och högtider.

Eftersom vi har många tillgängliga korrekturläsare, kan vi korrekturläsa ditt examensarbete 24 timmar per dag och 7 dagar i veckan. Inklusive helger och högtider.

Väljer du en 72 timmar deadline och laddar upp dokumentet på torsdag kväll? Då får du tillbaka ditt arbete på söndag kväll!

Vilken sorts dokument kontrollerar Scribbr?

Scribbr specialiserar sig på korrekturläsning av skolrelaterade dokument.. Vi kontrollerar:

 • Teser
 • Examensprojekt
 • Doktorsavhandlingar
 • Uppsatser
 • Ansökningsuppsats
 • Ansökningsuppsats
 • Personliga utalanden
 • Rapporter
 • Processrapport
 • Reflektioner
 • Praktikrapport
 • Akademiskaskrifter
 • Intervjuer
 • Förslag
 • Förslag
 • Broschyr

Räkna ut kostnaden

Vad är korrekturläsningens strukturhjälp?

Korrekturläsning innebär en kontroll av fel och misstag, oavsett typografiska, språkliga, placering; felanvändning av ord eller uttryck; akademisk Svenska och inkonsekvens.

Strukturhjälpen är en extra tjänst för estudenter som behöver hjälp med uppbyggnad, upprepning och rubriker i dokumentet. Kommentarer från korrekturläsaren kommer hjälpa till att förbättra din uppsats. Välj strukturhjälpen om du behöver hjälp att organisera din uppsats, undvika upprepning och arbeta med rubrikerna.”

Alla studierelaterad dokument

Utöver examensarbeten korrekturläser vi även andra studierelaterade dokuemt såsom förslag, doktorsavhandlingar, Kandidatuppsats, C-uppsatser, Masteruppsats, med mera.

Pålitlighet

Vi hanterar all din information konfidentiellt och vi delar vidarbefodrar ingen personlig information eller information från dina dokument till tredje parter. Läs mer om hur vi håller dina uppgifter säkra i vår Sekretesspolicy.