Ta examen med ett akademiskt skrivet examensarbete

Granskningstjänst

Fördelar med Scribbr

 
Profile picture
JP
Fredag 10 mars 2017
Awesome!

Jag är väldigt nöjd med tjänsten som SCRIBBR erbjöd mig, de gick noggrant igenom mitt examensarbete och såg till att det blev riktigt bra, jag hoppas att det kommer reflekteras i universitetets omdöme.

Toggle switch
Profile picture
Freja L.
Söndag 12 mars 2017
Kvalitén på mitt arbete förbättrades anmärkningsvärt

Först och främst vill jag tacka Mikael för korrekturläsningen. Mitt examensarbete förbättrades oerhört och jag samtyckte till hans kommentarer och idéer. Du läser noggrant så tack ännu en gång för ditt arbete. Jag räknade med att du skulle göra många ändringar eftersom min lärare alltid gör det. Jag måste säga att du gjorde ett bra jobb med grammatikkontrollen. Jag har lärt mig mycket från dina kommentarer. Jag har också en kommentar till företaget, ni täcker inte biologi, vilket är synd. Jag studerar biologi, inte geografi och miljö och det alternativet finns inte... tråkigt... Hursomhelst är jag tacksam för hjälpen!!! Tack, F.

Toggle switch

Lyft din kandidatuppsats till nästa nivå

Engelsktalande

Endast de absolut bästa korrekturläsarna får jobba för Scribbr. Alla våra korrekturläsare är professionella och har gått igenom en omfattande antagningsprocedur. De erbjuder inget mindre än den bästa korrekturläsningstjänsten på marknaden. De kommer entusiastiskt att granska ditt dokument samt ge dig tips på hur du kan bli en bättre skribent. Professionell och högkvalitativ service garanteras.

Akademisk engelska

Du har så klart lagt mycket tid på ditt kandidat- eller masterarbete eftersom det är det sista du gör innan din examen. Därför skulle det vara hemskt om du fick lägre betyg bara för att ditt skriftspråk inte var tillräckligt bra. En välskriven text gör det lättare för läsare och lärare att förstå vad du menar, vilket i sin tur leder till högre betyg. Att få ditt examensarbete korrekturläst av Scribbr kommer resultera i en professionell, polerad och akademiskt välskriven text.

Stor erfarenhet

Det är svårt att skriva ett examensarbete på engelska oavsett om engelska är ditt modersmål eller inte. Därför försöker vi alltid hitta en korrekturläsare som har erfarenhet från din studieinriktning.
Om korrekturläsaren skulle tveka över terminolgin du använt eller betydelsen av en paragraf, kommer vi kontakta dig. Vi har enormt med erfarenhet och vet alltid exakt hur vi kan hjälpa dig.

Populära frågor om korrekturläsning

Vad innebär korrekturläsningstjänsten?

Korrekturläsning innebär kontroll av fel och misstag, oavsett om det är typografiska eller språkliga fel, kommatering, placering, felanvändning av ord eller uttryck eller inkonsekvens i arbetet.

Korrekturläsaren kommer rätta:

 • Stavning
 • Grammatik
 • Stil
 • Kommatering
 • Felaktiga eller otydliga ord och meningar

Det kommer förbättra ditt dokuments läsbarhet.

Läs mer »

Ta en titt på ett exempel eller räkna ut vad det skulle kosta att få ditt examensarbete korrekturläst.

Hur lång tid tar det att få mitt examensarbete korrekturläst?

Du kan välja mellan tre olika tidsperioder. Ditt examensarbete kan vara korrekturläst inom 24 timmar, 72 timmar eller 1 vecka. Deadlinen sätts så fort du har betalat.

Måste du lämna in din uppsats om fyra dagar? Vänligen välj antingen 72 eller 24 timmars deadline. Alla perioder inkluderar helger och högtider.

Du kommer få ett meddelande skickat till din mobiltelefon eller via e-post så fort ditt examensarbete är färdigt.

Ta en titt på Hur det fungerar sidan för mer information.

Vilken sorts dokument kontrollerar Scribbr?

Scribbr specialiserar sig på korrekturläsning av skolrelaterade dokument. Vi kontrollerar:

 • Examensarbeten
 • Examensprojekt
 • Doktorsavhandlingar
 • Uppsatser
 • Ansökningsuppsatser
 • Personliga uttalanden
 • Rapporter
 • Processrapporter
 • Reflektioner
 • Praktikrapporter
 • Akademiska skrifter
 • Intervjuer
 • Förslag
 • Broschyrer

Räkna ut kostnaden

Kan jag få mitt examensarbete korrekturläst över en helg eller en högtid?

Ja, våra korrekturläsare jobbar även över helger och högtider.

Eftersom vi har många tillgängliga korrekturläsare, kan vi korrekturläsa ditt examensarbete 24 timmar per dag och 7 dagar i veckan, inklusive helger och högtider.

Väljer du 72 timmars deadline och laddar upp dokumentet på torsdag kväll? Då får du tillbaka ditt arbete på söndag kväll!

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi accepterar följande betalningsmetoder:

Kreditkort (Visa, MasterCard, American Express och Diners Club)
Transaktionsavgift på 2% – 3,9%.

PayPal
Transaktionsavgift på 3,5%.

Trustly
Transaktionsavgift på 1,8%.

Vad är korrekturläsning och strukturhjälp?

Korrekturläsning innebär en kontroll av fel och misstag, oavsett om det är typografiska eller språkliga fel, felaktigt placerat innehåll , felanvändning av ord eller uttryck, inkorrekt akademisk svenska eller inkonsekvens i arbetet.

Strukturhjälpen är en ytterligare tjänst för studenter som behöver hjälp med uppbyggnad, upprepning och rubriker i sitt dokument. Kommentarer från korrekturläsaren kommer hjälpa till att förbättra din uppsats. Välj strukturhjälpen om du behöver hjälp med att organisera din uppsats, undvika upprepningar och arbeta med rubrikerna.

Alla studierelaterade dokument

Utöver examensarbeten korrekturläser vi även andra studierelaterade dokument så som förslag, doktorsavhandlingar, Kandidatuppsatser, C-uppsatser, Masteruppsatser, med mera.

Pålitlighet

Vi hanterar all din information konfidentiellt och vi vidarebefordrar ingen personlig information eller information från dina dokument till tredje parter. Läs mer om hur vi håller dina uppgifter säkra i vår Sekretesspolicy.