Få din avhandling korrekturläst av professionella korrekturläsare

Vad gör vi?

  • Rättar språkliga misstag
  • Förbättrar det akademiska språket
  • Dubbelkollar layout och referenser

Fördelar med Scribbr

 

En avhandling på en akademisk nivå

Enbart de bästa

Våra korrekturläsare är akademiska lingvister. Alla korrekturläsare följer strikta riktlinjer och har gått igenom en noggrann antagningsprocess. De har dessutom tränats för korrekturläsning av akademiska texter i vår Scribbr-akademi. Vi arbetar med både svensk- och engelsktalande korrekturläsare för korrekturläsning av avhandlingar på respektive språk. Alla våra korrekturläsare arbetar med Scribbrs Förbättringsmodell som specialdesignats för akademiska texter.

Väldigt erfarna

Vi specialiserar oss på korrekturläsning av akademiska texter: akademiska artiklar, uppsatser och/eller avhandlingar. Med tre års erfarenhet av att hjälpa studenter skriva korrekta texter, vet vi hur man kan förbättra alla sorters akademiska texter. Dessutom är Scribbr tillgängligt 365 dagar om året! Vårt Scribbr-team finns alltid där för dig.

Profile picture
Ali Ahmad
Fredag 24 mars 2017
Fantastisk tjänst!!

I dag är jag väldigt ärlig. Fantastisk sida med enastående service. Använd den utan att tveka och jag lovar att du inte kommer ångra dig! Liz gjorde ett makalöst jobb med mitt examensarbete! Och det var inte alls dyrt...

Toggle switch
Profile picture
Jerk
Måndag 27 februari 2017
Tack för hjälpen :-)

Jag var först lite orolig över resultatet. Det kostade en del, men nu tycker jag att det var en bra investering. Kvalitén på mitt arbete förbättrades anmärkningsvärt.

Toggle switch
abc

Rätta språkfel

Vem känner inte igen sig i att bli blind för sina egna misstag? Korrekturläsaren kommer gå igenom din text och rätta alla stavfel, grammatiska fel och felaktig kommatering Hej då slarvfel! Korrekturläsaren kommer också lägga fokus på vanliga fel i det engelska språket.

Akademisk stil

Ingen vet bättre än korrekturläsaren hur man använder akademiskt språk för att förstärka argumenten i din avhandling. Korrekturläsaren kommer använda sin kunskap på din text, men också ge dig tips och förslag. På grund av detta har vi utvecklat Scribbrs Förbättringsmodell.

Korrekturläser med Spåra ändringar i Microsoft Word

Korrekturläsaren arbetar med Spåra ändringar i Word för att rätta din text. Alla ändringar markeras och kommentarerna kan ses i ballonger i marginalen. Skriver du i LaTeX? Du kan konvertera ditt LaTeX-dokument till wordformat, så kommer korrekturläsaren jobba med din text i Word. Så kommer korrekturläsaren jobba med din text i Word. Därefter kan du själv göra justeringarna i den ursprungliga LaTeX-filen.