Räkna ut hur mycket det kommer kosta att få ditt examensarbete korrekturläst


(Standard)

Vilken deadline?  


Utbildningsnivå? 

Välj ett annat uppladdningsdatum

Jag vill ladda upp mitt examensarbete nu
Du kommer få tillbaka ditt arbete innan :

Totalkostnad: *

Betala säkert och snabbt med:
Profile picture
Jerk
Måndag 27 februari 2017
Tack för hjälpen :-)

Jag var först lite orolig över resultatet. Det kostade en del, men nu tycker jag att det var en bra investering. Kvalitén på mitt arbete förbättrades anmärkningsvärt.

Toggle switch
Profile picture
Freja L.
Söndag 12 mars 2017
Kvalitén på mitt arbete förbättrades anmärkningsvärt

Först och främst vill jag tacka Mikael för korrekturläsningen. Mitt examensarbete förbättrades oerhört och jag samtyckte till hans kommentarer och idéer. Du läser noggrant så tack ännu en gång för ditt arbete. Jag räknade med att du skulle göra många ändringar eftersom min lärare alltid gör det. Jag måste säga att du gjorde ett bra jobb med grammatikkontrollen. Jag har lärt mig mycket från dina kommentarer. Jag har också en kommentar till företaget, ni täcker inte biologi, vilket är synd. Jag studerar biologi, inte geografi och miljö och det alternativet finns inte... tråkigt... Hursomhelst är jag tacksam för hjälpen!!! Tack, F.

Toggle switch

Hur räknar vi ut kostnaden?

Korrekturläsning och strukturhjälp

Korrekturläsning är den tjänst som kommer rätta det skrivna språket i din uppsats. Korrekturläsaren kommer rätta dina språkliga misstag. Utöver det kan du få uppsatsens struktur kontrollerad. Då kommer korrekturläsaren ta en titt på hur din uppsats har strukturerats och ge dig tips på hur du kan förbättra uppbyggnaden.

Pris per ord

Uträkningen av priset baseras på antalet ord du vill du få granskade och priset per ord. riset per ord beror på vilken deadline du väljer. Priset per ord, tillkommer en startavgift på 145 kr.