Räkna ut hur mycket det kommer kosta att korrekturläsa ditt examensarbete


(Standard)

Vilken deadline?  


Utbildningsnivå? 

Välj ett annat uppladdningsdatum

Jag vill ladda upp mitt examensarbete nu
Du kommer få tillbaka ditt arbete innan :

Totalkostnad: *

* Momsbefriad. Betala utan moms.
Betala säker och snabbt med:
Profile picture
Freja L.
Onsdagen den 30:e december 2015
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Kvalitén på mitt arbete förbättrades anmärkningsvärt

Först och fräst vill jag tacka Mikael för korrekturläsningen. Mitt examensarbete förbättrades oerhört och jag samtyckte till hans kommentarer och idéer. Du läser noggrant så tack ännu en gång för ditt arbete. Jag räknade med att du skulle göra många ändringar eftersom min lärare alltid gör det. Jag måste säga att du gjorde ett bra jobb med grammatikkontrollen. Jag har lärt mig mycket från dina kommentarer. Jag har också en kommentar till företaget, ni täcker inte biologi, vilket är synd. Jag studerar biologi, inte geografi och miljö och det alternativet finns inte... tråkigt... Hursomhelst är jag tacksam för hjälpen!!! Tack, F.

Toggle switch
Profile picture
Ali Ahmad
Onsdagen den 13:e januari 2016
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Fantastisk tjänst!!

I dag är jag väldigt ärlig. Fantastisk sida med enastående service. Använd den utan att tveka och jag lovar att du inte kommer ångra dig! Liz gjorde ett makalöst jobb med mitt examensarbete! Och det var inte alls dyrt...

Toggle switch

Hur räknar vi ut kostnaden?

Korrekturläsning och strukturhjälpen

Korrekturläsning är den tjänst som kommer rätta det skrivna språket i din uppsats. Korrekturläsaren kommer rätta dina språkliga missar. Utöver det kan du få uppsatsens struktur kontrollerad. Då kommer korrekturläsaren ta en titt på hur din uppsats har strukturerats och ge dig tips på hur du kan förbättra uppbyggnaden.

Pris per ord

Uträkningen av priset baseras på antalertord du vill du få granskade och priset per ord. riset per ord beror på vilken deadline du väljer. Utöver priset per ord, tillkommer en startavgift på €15.